top of page

Over Mij

Jolanda Lehmann 

Executive Coach & HR Consultant 
 

 

Graag stel ik me kort aan je voor; ik ben Jolanda Lehmann en eigenaresse van 4YourValue coaching en HR consultancy. 

4YourValue is gevestigd in het mooie Brabantse Oisterwijk waar ik ook samen met mijn gezin woon. 

  

Zowel mijn coaching als HR consultancy activiteiten doe ik vanuit mijn praktijk aan huis dan wel op locatie (conform de wens van mijn cliënten). 

​ 

Ik ben een no-nonsens type, eerlijk en transparant. Ik ben positief ingesteld, zie kansen en beschik over een goed relativeringsvermogen.  

Anderen kenmerken mij als open, direct, sterk op de relatie, met een goed gevoel voor (interne) politieke verhoudingen en een goede bemiddelaar waar nodig. Ik weet mensen gemakkelijk mee te krijgen in een verandering, hier haal ik dan ook veel plezier uit.  
 

Door mijn jarenlange ervaring als senior HR manager ben ik een “stevige” adviseur op managementniveau als het gaat om inhoudelijk adviseren op gebied van uiteenlopende HR-vraagstukken of organisatieontwikkeling. 
Vanuit mijn rol als coach richt ik mijn op de individuele mens, het team en de organisatie. 

Ik ben gecertificeerd coach (via Management Drives Mastering Leadership) op het gebied van: 

  • Persoonlijke effectiviteit 

  • Team ontwikkeling en effectief Leiderschap 

  • Organisatie ontwikkeling en effectief Leiderschap 

Via de methodiek van Management Drives breng ik jouw drijfveren profiel in kaart; wat drijft jou, waar krijg je energie van, wat kost je energie, op welk gedrag heb jij een allergie en wat wordt jouw gedrag als je onder druk staat. 

Binnen een team en organisatie breng ik alle individuele drijfveren profielen bij elkaar; wat drijft ons als team/organisatie, waar liggen onze krachten en valkuilen, hoe werken we zo effectief mogelijk samen, wat verstoort onze samenwerking. 

4Yourvalue.jpg

Neem vrijblijvend contact op

(+31) (0)6 45254187

bottom of page