top of page

Over Mij

Ik ben Jolanda Lehmann en eigenaresse van 4YourValue coaching en HR consultancy.

4YourValue is gevestigd in het Brabantse Oisterwijk waar ik samen met mijn man Armin en zoon Ramon ook woon. 

 

Zowel mijn coaching als HR consultancy activiteiten doe ik vanuit mijn kantoor dan wel op locatie (conform de wens van mijn clienten).

Ik ben een no-nonsens type, eerlijk en transparant. Ik ben positief ingesteld, zie kansen en beschikt over een goed relativeringsvermogen. 
 

Door mijn jarenlange ervaring als senior HR manager ben ik een “stevige” adviseur op managementniveau als het gaat om inhoudelijk adviseren op gebied van uiteenlopende HR-vraagstukken of organisatieontwikkeling.
 

Anderen kenmerken mij als open, direct, sterk op de relatie, met een goed gevoel voor (interne) politieke verhoudingen en een goede bemiddelaar waar nodig. Ik weet mensen gemakkelijk mee te krijgen in een verandering, hier haal ik dan ook veel plezier uit. 
 

De laatste jaren heb ik mijn horizon verbreed en ben ik me gaan verdiepen in het vak van coach op zowel individueel gebied als op teams en organisaties.


Inmiddels ben ik gecertificeerd coach op het gebied van:
- Persoonlijke effectiviteit
- Loopbaan begeleiding
- Vitaliteit
- Teams en organisaties

 

Ik ben gecertificeerd partner van Management Drives, een methodiek die jouw drijfveren in kaart brengt en aangeeft waar jij energie van krijgt dan wel energie op verliest.

Sinds enkele jaren coach ik mensen, teams en organsiaties om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen.
 

Tevens adviseer ik op gebied van:
- begeleiding bij arbeidsconflicten / ontslagzaken (vragen over transitievergoedingen, kantonrechtsformule, outplacement etc)
- het opstellen van een CV en motivatiebrief
- het voeren van een sollicitatiegesprek etc.


 

Heb jij behoefte aan coaching, advies of begeleiding of ken jij iemand in jouw omgeving met dit soort vraagstukken, neem dan contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.
 

Jolanda

4Yourvalue.jpg

Neem vrijblijvend contact op

(+31) (0)6 45254187

bottom of page