top of page

Vitaliteit Coaching

Voel jij je soms onverklaarbaar moe, voel jij de energie uit je stromen, denk dan een coach op het gebied van vitaliteit.

Bij vitaliteit coaching wordt al snel gedacht aan gewicht; weeg ik teveel en moet ik afvallen om me fitter te voelen? Natuurlijk kan overgewicht een reden zijn dan je jij niet fit voelt maar er zijn meerdere redenen waaraan niet zo snel wordt gedacht. En dit zijn juist de meest gevaarlijke.
 

Als vitaliteits coach help ik jou op gebied van jouw fysieke, mentale en emotionele veerkracht en gezondheid:

  • Voeding

  • Beweging

  • Balans Werk/Prive

  • Zelfinzicht

  • Valkuilen

  • Motivatie
     

Door een gebalanceerd programma help ik jou je energie terug te krijgen, je fitter en vitaler te voelen en vol kracht weer in het leven te staan.

Workshop Vitaliteit en Veerkracht


Wil jij leren hoe jij zelf aan de slag kunt gaan met jouw Vitaliteit en ervoor zorgen dat je Veerkracht toeneemt zodat je je fitter, gezonder
en minder gestrest gaat voelen?

Neem dan deel aan de workshop Vitaliteit en Veerkracht van 4YourValue.
Tijdens de workshop leer je a.d.h.v. heldere uitleg en voorbeelden, praktische tips en oefeningen hoe jij zelf kunt werken aan jouw Vitaliteit.

 

Neem contact op met Jolanda Lehmann 0645254187 / info@4yourvalue.nl


Wij geven ook workshops voor organisaties zodat medewerkers/teams gezamenlijk aan de slag gaan met hun Vitaliteit en Veerkracht.
Door je medewerkers bewust te maken van hun Vitaliteit en hoe ze hiermee aan de slag kunnen gaan, zullen risico’s als uitval door stress, burn out klachten etc af gaan nemen.
Wij bieden deze workshops aan op de eigen locatie van de organisatie of op een externe locatie (in onderling overleg kunnen we een mooie, inspirerende locatie organiseren).

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:
Jolanda Lehmann
0645254187
of
info@4yourvalue.nl

Neem contact op

Vrijblijvend contact opnemen

(+31) (0)6 45254187

bottom of page